Arxiu d'escrits – C.S.

Ous crus i globalisme

He vist una entrevista a Raw Egg Nationalist, un personatge anònim, però amb molta fama, que publica tuits sobre dieta i benestar físic des d'una òptica de la dreta alternativa.

REN explica que menjar ous crus és bo per la salut i per créixer múscul. Diu que hi ha estudis al respecte que ho demostren i, més important, culturistes que han dut a terme aquesta dieta exitosament, en lloc d'injectar-se testosterona.

Soc escèptic amb les teories del menjar, perquè la majoria són modes, però REN m'ha semblat convincent. No m'ho aplicaré; no tinc cap necessitat ni ganes de menjar ous crus. Però m'ha sobtat com som de persuasibles. Crec que menyspreem (i) la importància del poder de convicció que té una persona que parla bé i (ii) la facilitat que tenim en reproduir directament allò que escoltem.

Per altra banda, és interessant el que comenta REN sobre la carn sintètica i la dieta vegetariana. Una societat alimentada en "carn" falsa implica treure el poder als grangers i al camp i transferir-lo a les grans multinacionals.

Thoughts? Leave a comment